sunnuntai 18. elokuuta 2013

Slow Food Sunday

Pikkuhiljaa arjen rytmiin päässeenä haluan elvyttää perheemme Slow food sunnuntait.
Tänään tuli kokattua Madhur Jaffreyn "Ultimate curry bible"-kirjasta Moghai Lammasta pinaatin kera sekä kardemumma ja mustapippuri kanaa, NAM. Oli niin hyvää, että unhodin ottaa kuvia ;) Leivän ja jälkiruoan valmistin Anjum Anandin kirjasta "Anjumin helpot intialaiset" , Naan -leipää ja jälkkäriksi höyrytettyä jogurttia. Jälkiruoasta muistin jo ottaa kuvankin.


Getting to after holiday rhythm means that I try to revive slow food sundays with the family. Today I cooked Moghai Lamb with soinach and Cardamom and black pepper Chicken from Madhur Jaffreys Ultimate Curry Bible, with Naan bread from Anjum Anands Indian food made easy. It was so delicious that forgot to take any pictures ;) The dessert was also from Anjum Anands book: steamed yogurt (picture above). 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti